Locale Altele
Miercuri, 20 Octombrie 2021
Mie, 20 Oct 2021
Expoziție de Ziua Educației cu desene ale elevilor din școlile sătmărene
Florin Răchitan  - Miercuri, 6 Octombrie 2021

Vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare, Cristian Valer Beșeni, și deputatul PNL de Satu Mare, Adrian Cozma, au participat miercuri la expoziția ”Școala viitorului prin ochii copilului de azi” organizată de Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare și găzduită de Muzeul Județean.

”Celebrarea Zilei Educației printr-o expoziție de desene realizate de elevi este poate cea mai potrivită modalitate de a ilustra gândurile și simțămintele copiilor, modul lor direct de raportare la un viitor a cărui fundație se pune încă din școală.

​​​Consiliul Județean Satu Mare este profund interesat și implicat în actul educativ, susținând financiar mai multe instituții de învățământ, cu convingerea că o investiție în viitor este condiția noastră esențială de a asigura progresul general al societății.

​Îi felicit și pe micii artiști expozanți pentru fantezia, talentul și bucuria cu care au realizat lucrările din această expoziție” – a declarat Cristian Valer Beșeni.

”Educația timpurie e foarte importantă, iar dacă îi educam pe copii în spirit civic, vom avea mai târziu buni cetățeni.

Copiii de azi sunt fascinaţi de mediu, de curățenie, de inovație. Ei trebuie antrenați în activități periodic și vom avea rezultate bune în viitor.

Astăzi trebuie să fim buni educatori fiindcă informațiile există. Ne rămâne nouă să ne implicăm activ și să le fim deschizători de drumuri și buni îndrumători.

De Ziua Mondială a Educației le doresc tuturor elevilor mult succes, iar profesorilor spor în activitate” – a declarat, la rândul lui, Adrian Cozma.

1057 vizite
Distribuie pe