Locale Altele
Sambata, 2 Iulie 2022
Sam, 2 Iul 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
“Fluturașii” Grădiniței Mondiala au vizitat polițiștii rutieri sătmăreni
Poliția Satu Mare  - Joi, 12 Mai 2022

Polițiștii rutieri sătmăreni au primit joi vizita copiilor din grupa mare „Fluturași” ai Grădiniței Mondiala, însoțiți de doamnele educatoare Cristina Bumb și Mariana Hotya.

Pornind de la premisa conform căreia componenta prevenirii, respectiv a informării joacă un rol important în formarea unor conduite responsabile încă de la cele mai fragede vârste, polițiștii le-au prezentat copiilor reguli de circulație care trebuie respectate pentru siguranța în trafic.

Cei mici au fost foarte receptivi la informațiile primite, au fost prompți și dezinvolți în a purta discuții pe teme rutiere cu polițiștii, însă cea mai mare bucurie a fost prezentarea autospecialelor Poliției Rutiere și a dotărilor acestora.

Familiarizarea cu noțiunile de educație rutieră, încă de la o vârstă fragedă intensifică activitatea de sprijinire a copilului preșcolar în dobândirea de cunoștințe, formarea unor capacități și deprinderi care să-i permită adaptarea cu ușurință la condițiile de mic pieton.

Responsabilitatea oricărui cetățean este de a respecta regulile de circulație și, în același timp, de a participa, în mod conștient, la stimularea interesului celorlalți membri ai societăți pentru cunoașterea și respectarea acestor reguli – deziderat propus de către Grădiniță, Familie și Poliție – echipa de specialiști  - model de urmat pentru copil în această etapă a dezvoltării.

679 vizite
Distribuie pe