Locale Altele
Duminica, 28 Noiembrie 2021
Dum, 28 Nov 2021
Grădiniţă nouă în satul Decebal
Lorena Georgi  - Duminica, 21 Septembrie 2008

Veste bună pentru părinţii din satul Decebal, comuna Vetiş. De mâine, copiii acestora vor putea frecventa noua grădiniţă, construită într-un an de zile şi dotată la standarde europene.
 
Noua unitate destinată preşcolarilor a fost inaugurată astăzi, în prezenţa ministrului pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Comerţ, Turism şi Profesii Liberale, Ovidiu Silaghi, a secretarului general al ministerului, Nagy Ferdinand, vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Şef, şi inspectorului şcolar general adjunct, Konya Laszlo.

Viceprimarul comunei Vetiş, Ilie Paşcu, a declarat că în satul Decebal nu a mai fost grădiniţă. Până în acest an, preşcolarii au învăţat într-o încăpere din Căminul cultural, deloc potrivită pentru acest gen de activitate. De mâine, însă, 46 de copiii vor merge la noua grădiniţă din Decebal”, a declarat Ilie Paşcu.

Construcţia noii grădiniţe a fost realizată într-un an de către o firmă din Gherţa Mică şi a costat 700.000 de lei, investiţia fiind finanţată de Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului.

Tags: gradinita  decebal  inaugurare  
3625 vizite
Distribuie pe