Locale Altele
Sambata, 25 Martie 2023
Sam, 25 Mar 2023
Curs de operatori video la Şcoala de Arte
Florin Răchitan  - Vineri, 23 Octombrie 2009

Un curs de editare şi operatorie video a fost inclus începând cu acest an în programul activităţilor desfăşurate de Şcoala de Arte din Satu Mare.

 

Potrivit celor declarate de directorul Mircea Deac, este pentru prima dată când, pe lângă celelalte 24 de activităţi în domenii precum muzică, arte plastice, coregrafie şi teatru, instituţia organizează un astfel de curs, iniţiativa fiind motivată de necesitatea formării pe linie profesională a celor care îşi desfăşoară activitatea ca operatori video, individual sau la locul de muncă.

 

Cursul, care se va desfăşura pe o durată de doi ani, va fi susţinut de Istvan Schwarckopf, cunoscut operator video, cu o experienţă de aproape 20 de ani în această profesie. 

 

Taxa de urmare a cursului, care se va desfăşura de două ori pe săptămână, a fost stabilită la 350 lei/an. La încheierea cursului, absolvenţii vor primi diplome eliberate de Ministerul Culturii, care le vor atesta oficial pregătirea profesională în acest domeniu.

 

Totodată, pe baza atestatului eliberat la încheierea cursului, deţinătorii acestuia vor putea să-şi înfiinţeze activităţi profesionale ca independenţi în domeniul operatoriei video.

 

Înscrierile se pot face până la sfârşitul lunii octombrie, la sediul Şcolii de Arte din municipiul Satu Mare, situat pe strada Ioan Slavici nr.6.

Tags: cursuri  operatori  video  
2041 vizite
Distribuie pe