Locale Altele
Marti, 5 Decembrie 2023
Marti, 5 Dec 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Târgul liceelor la Satu Mare
Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare  - Marti, 9 Mai 2023

În perioada 10-12 mai 2023, în fiecare zi cu începere de la ora 10.30, se desfășoară Târgul liceelor la care a participă elevii care studiază la școlile din județul Satu Mare.

Evenimentul face parte din Campania județeană de orientare vocațională a elevilor „Îmi construiesc viitorul!”, proiect organizat anual de Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională.

Miercuri, 10 mai 2023, începând de la ora 10.30 - Târgul liceelor la care participă elevii care studiază la școlile din municipiul Satu Mare și din împrejurimile acestuia, la Shopping City Satu Mare.

Se pot vizita standurile liceelor din municipiul Satu Mare și din localitățile Livada, Ardud, Supur, Tarna Mare, Turț și Medieșu Aurit.

Joi, 11 mai 2023, începând de la ora 10.30 - Târgul liceelor la care participă elevii care studiază la școlile din orașele Carei și Tășnad și din împrejurimile acestora, pe platoul din fața Tipografiei (dacă plouă, în sala de sport a Liceului Tehnologic „Iuliu Maniu” Carei).

Vineri, 12 mai 2023, începând de la ora 10.30 - Târgul liceelor la care participă elevii din școlile orașului Negrești-Oaș și din împrejurimile acestuia, în fața Primăriei din Negrești Oaș.

Absolvenții claselor a VIII-a, părinții acestora, cadrele didactice și membrii ai comunității vor fi informați despre oferta educațională a liceelor din Satu Mare, pentru anul școlar 2023-2024.

1459 vizite
Distribuie pe