Locale Altele
Sambata, 8 August 2020
Sam, 8 Aug 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cursuri de sport şi dansuri populare pentru tineri cu dizabilităţi
Fazekas Csilla  - Miercuri, 4 Noiembrie 2009

Biroul de Asistenţă şi Consiliere pentru Persoane cu Handicap (BACH) al Organizaţiei Caritas Satu Mare iniţiază ore de sport pentru tineri cu dizabilităţi, cu vârsta cuprinsă între 16-35 de ani.

 

Orele vor avea loc o dată pe săptămână, în zilele de vineri, între orele 10-11, la sala de sport a Şcolii Generale „Lucian Blaga”. Antrenor: Adrian Pricop de la Clubul de Sportiv ADEP. Vor fi exerciţii de încălzire, de rezistenţă şi jocuri de minge

 

Pe lângă această activitate sportivă, biroul BACH iniţiază şi un curs de dansuri populare pentru tineri cu dizabilităţi, cu conducerea instructoarei Lengyel Odette. Cursurile vor avea loc o dată pe săptămână, în zilele de miercuri, la sala din subsolul sediului MADISZ, pe str. Mihai Viteazu nr. 10, începând cu ora 15.00.

 

Organizatorii aşteaptă în continuare tinerii interesaţi. Toţi cei interesaţi pot contacta colaboratorii Biroului de consiliere zilnic între orele 8-16, personal pe B-dul Unirii nr.49 sau la numerele de telefon 0261-710246 / 0740-115669.

Tags: tineri  dizabilitati  caritas  
1683 vizite
Distribuie pe