Locale Altele
Joi, 21 Septembrie 2023
Joi, 21 Sept 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Curs pentru subofiţeri jandarmi la Tăşnad
Diana Benţe  - Luni, 18 Ianuarie 2010

La Centrul de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Tăşnad a avut loc luni deschiderea primului curs de pregătire  pentru subofiţeri din anul acesta. La cursuri participă 85 de subofiţeri din 17 judeţe ale ţării.

 

Ei vor fi pregătiţi potrivit ariilor curriculare la disciplinele: Pregătire Juridică, Pregătire Generală de Jandarmi, Socio-Comunicare, Pregătire în domeniul Schengen, Drepturile omului şi Intervenţie Profesională.

 

Ca element de noutate în procesul de pregătire al personalului Jandarmeriei Române este faptul că unitatea organizează şi desfăşoară noi tipuri de cursuri, având ca principal obiectiv specializarea şi perfecţionarea succesivă a personalului din structurile de pază şi protecţie instituţională, cât şi a celor de transport bunuri, valori şi corespondenţă clasificată.

 

Programul de pregătire al subofiţerilor urmăreşte ca absolvenţii cursului să cunoască şi să aplice întocmai prevederile legilor, ordinelor şi instrucţiunilor în vigoare, să dobândească noi deprinderi şi să dezvolte cunoştinţele necesare îndeplinirii cu succes a misiunilor ce revin Jandarmeriei Române.

Tags: cursuri  jandarmi  tasnad  
5901 vizite
Distribuie pe