Locale Altele
Joi, 30 Noiembrie 2023
Joi, 30 Nov 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Faţă în faţă cu drogurile
Sergiu Lenghel  - Joi, 18 Martie 2010

Conferinţa de lansare a proiectului "Faţă în faţă cu drogurile"  a avut loc joi în sala de şedinţe a Primăriei.

Proiectul este o iniţiativă a unui grup de tineri sătmăreni, format din doi elevi de la Colegiul Naţional "Mihai Eminescu" şi doi reprezentanţi ai Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog.

 

De altfel, acest centru, în parteneriat cu Asociaţia „Stea” coordonează acest proiect ce se desfăşoară în judeţul nostru pe tot parcursul lunii martie.

 

Se urmăreşte implicarea tinerilor în campanii de informare şi educare organizate pe principiul transmiterii informaţiei de la egal la egal, precum şi realizarea de materiale educative, fotografii, spoturi, filme de scurt-metraj cu tematică antidrog.

 

Un număr de 15 voluntari au fost instruiţi în organizarea de campanii de prevenire a consumului de droguri, fiind împărţiţi în trei grupe a câte cinci persoane care beneficiază de un curs de fotografie, respectiv de realizare a unor spoturi publicitare şi filme de scurt metraj.

Alexandru Ardelean, fotograf liber profesionist, şi Vasile Golban, profesor la Palatul Copiilor, sunt cei doi formatori în cadrul atelierelor de creaţie.

Tags: droguri  proiect  scoli  
2110 vizite
Distribuie pe