Locale Altele
Joi, 30 Mai 2024
Joi, 30 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
25 de copii implicaţi în accidente rutiere grave în acest an
Leontina Volosciuc  - Vineri, 17 Octombrie 2008

Potrivit datelor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Satu Mare, 25 de copii au fost implicaţi în accidente rutiere grave de la începutul anului.
 
Sub genericul „Copii în acţiune”, elevii din Ardud, Livada şi Doba, localităţi traversate de drumuri cu frecvenţă mare a accidentelor, au fost invitaţi de poliţişti în trafic, pentru a sensibiliza prin propriile mesaje conducătorii auto cu privire la consecinţele încălcării regulilor de circulaţie.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie, împreună cu Inspectoratul Şcolar, au desfăşurat în această săptămână o serie de activităţi dedicate „Zilei Europene a Siguranţei Rutiere”. Pentru a marca importanţa acestei zile, poliţiştii de proximitate şi cei de la posturile de poliţie comunale au prezentat elevilor date privind situaţia accidentele produse în România, dar mai ales în judeţul nostru în ultimul an, precum şi recomandări utile pentru a evita victimizarea în trafic.

Accentul a fost pus pe accidentele în care au fost implicaţi minori, fie în calitate de victime, fie de autori ai accidentelor. Elevii şi poliţiştii au distribuit participanţilor la trafic materiale informativ-preventive, reamintind mesajul campaniei ”Stop accidentelor rutiere!Viaţa are prioritate!”.

Tags: copii  accidente  campanie  
9256 vizite
Distribuie pe