Locale Altele
Vineri, 20 Mai 2022
Vin, 20 Mai 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Poliţiştii juniori au dirijat circulaţia în centrul Sătmarului
Florin Răchitan  - Vineri, 27 Aprilie 2012

Sătmărenii care au s-au plimbat vineri dimineaţa prin Centrul Vechi au avut libera trecere asigurată de nişte mici poliţişti echipaţi aşa cum se cuvine: cu vestuţă reflectorizantă, chipiu şi tablă cu semnul STOP, pentru a opri maşinile în faţa trecerilor de pietoni.

 

Micuţii de la Grădiniţa „Guliver” şi Şcoala „Constantin Brâncoveanu” au participat la programul „Poliţist Junior” organizat de Fundaţia Maria şi Radio Transilvania Satu Mare, alături de Inspectoratul Şcolar Judeţean şi Poliţia Satu Mare.

 

Sub supravegherea învăţătoarelor, educatoarelor, a doamnelor poliţiste şi a colegei noastre de la Radio Transilvania, Otilia Matioc, copiii au dirijat circulaţia în Piaţa Libertăţii, având grijă ca şoferii să acorde prioritate pietonilor angajaţi în traversare pe zebră.

 

Acţiunea va continua şi în luna mai, cu participarea copiilor de la alte unităţi de învăţământ din Satu Mare, iar punctul culminant va fi un spectacol-concurs organizat în Grădina Romei de Ziua Internaţională a Copiilor, în 1 Iunie.

1687 vizite
Distribuie pe