Locale Altele
Marti, 26 Ianuarie 2021
Marti, 26 Ian 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Votaţi elevii de la Şcoala „Grigore Moisil”!
Şcoala Grigore Moisil  - Miercuri, 16 Mai 2012

Elevii clasei I-a A ai Scolii ”Grigore Moisil” din Satu Mare s-au calificat la faza naţională a concursului „Şanse europene la educaţie şi formare”. Elevii sătmăreni au fost selectaţi după ce în  2 aprilie, în prima zi a Săptămânii ”Scoala altfel ”, au organizat o acțiune cu caracter ecologic la Padurea Noroieni.

 

Actiunea, organizată de părinți cu sprijinul învățătoarei Bianca Mișca si a Direcției Silvice Satu Mare, a fost totodată parte a manifestărilor desfășurate sub egida ”Luna plantării arborelui”.   

           

Activitatea plină de dinamism, în pofida timpului destul de rece, a avut ca scop cultivarea unei conștiințe ecologice și a dragostei față de pădure și a constat în prezentarea unor desene avand ca tematica ”Pamantul in mainile noastre” realizate de catre copii, igienizarea padurii intr-un perimetru limitrof cabanei Noroieni precum si plantarea unor puieti. 

 

De mentionat ca la actiune au participat peste 50 de persoane dintre care 33 sunt copiii clasei I, iar ceilalti parinti si cadre didactice. La final copii au primit diplome si tricouri care sa le pastreze vie amintirea acestei zile. 

           

Câştigătorii concursului vor fi stabiliţi în urma voturilor pe link-ul

http://scoalaaltfel.edu.ro/votare/votes/view/234, procesul de vot desfăşurându-se până pe 20 mai, ora 24.00, platforma acceptând un singur vot de pe o adresa de e-mail.

 

Micii elevi îi invită pe sătmăreni să-i voteze pentru a câştiga concursul.

1343 vizite
Distribuie pe