Locale Altele
Duminica, 27 Septembrie 2020
Dum, 27 Sept 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Program antreprenorial pentru elevi din Satu Mare şi Ujgorod
Fundaţia Hans Lindner  - Marti, 19 Iunie 2012

Fundaţia Hans Lindner derulează şi în acest an programul antreprenorial pentru elevi Bursa Ideilor,  sub denumirea ECJOY, acesta desfăşurându-se în cadrul unui parteneriat transfrontalier româno-ucrainean.

 

Până în prezent s-a încheiat etapa de promovare a programului, echipa Ecjoy fiind formată deja din 13 licee din judeţul Satu Mare.

Elevii interesaţi să-şi dezvolte un proiect de afacere şi să colaboreze cu tineri de peste hotare sunt aşteptaţi în continuare la Fundaţia Hans Lindner, str., Ceahlăului nr. 38, sau se pot înscrie prin e-mail la office@fundatiahanslindner.ro până în data de 22 iunie, cu formularul de înregistrare completat.

 

După această etapă, profesorii coordonatori ai echipelor înscrise vor participa la un training de trei zile in Uzhgorod – Ucraina, unde se vor întâlni cu profesorii coordonatori ale echipelor din ţara vecină.

 

În luna august se va organiza un Starting Camp pentru cei 200 de elevi (100 din Satu Mare şi 100 din Uzhgorod) unde se vor cunoaşte şi îşi vor împărtăşi ideile de afaceri, încercând totodată să formeze echipe mixte şi să demareze conceperea planurilor de afaceri.

1158 vizite
Distribuie pe