Locale Altele
Joi, 28 Mai 2020
Joi, 28 Mai 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Concurs judeţean de protecţia mediului pentru elevi
Consiliul Judeţean Satu Mare  - Vineri, 14 Decembrie 2012

Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, a participat vineri la ceremonia de deschidere a Concursului județean pe teme de protecția mediului organizat prin programul internațional de educație ecologică pentru elevi ”Viață pentru mediu, viață pentru om”.

 

Adrian Ștef le-a spus celor peste 100 de elevi participanţi la concurs că vrea ca elevii din județ să semnaleze dacă există gropi de gunoi neautorizate.

 

„Vom începe o campanie de ecologizare a drumurilor județene. Vreau să ne sesizați dacă pe marginea drumurilor sau în parcări sunt aruncate gunoaie. Fiți partenerii noştri, să întreținem județul pentru că este al nostru, al tuturor” - a spus președintele Consiliului Județean, care a adăugat: ”Plantați un copac în loc sa rupeți unul, culegeți o hârtie de pe jos, în loc sa aruncați una. Fiți prietenii naturii”!

 

La programul internațional de educație ecologică pentru elevi ”Viață pentru mediu, viață pentru om” au participat 25 de școli gimnaziale și 17 licee din judeţul Satu Mare și 14 gimnazii și 11 licee din județul Szabolcs-Szatmar-Bereg din Ungaria.

1147 vizite
Distribuie pe