Locale Altele
Vineri, 10 Iulie 2020
Vin, 10 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Zilele educației rutiere, la Centrul de Plasament Diana
Poliția Satu Mare  - Duminica, 20 Ianuarie 2013

În cadrul acestei campanii, inspector de poliţie Hrihorişan Felicia, din Compartimentul de Analiză şi Prevenire şi agent şef Virag Tiberiu, din cadrul Compartimentului Poliţiei de Proximitate, au organizat sâmbătă, o  acţiune la Centrul de Plasament Diana.

 


Cei 23 de copii, cu vârste cuprinse între 12 şi 17 ani, sub coordonarea şefului centrului Rodica Oprea şi a lucrătorilor sociali au aşteptat cu interes întâlnirea cu poliţiştii.

 

Copiilor le-a fost prezentat filmul educativ „Cheia e la tine!”, poliţiştii încercând să-i convingă să facă alegeri corecte, să-şi stabilească ţeluri şi să lupte pentru ele, astfel încât să-şi poată crea un viitor cât mai bun, chiar dacă, în acest moment, condiţiile lor existenţiale îi poate face vulnerabili la comiterea de infracţiuni.

 

Întâlnirea a fost una impresionantă atât pentru copii, cât şi pentru adulţii prezenţi la întâlnire, poliţiştii promiţându-le că vor fi aproape de ei şi cu alte ocazii, pentru a se asigura că evoluţia lor este una pozitivă, nonviolentă şi activităţile lor extraşcolare se înscriu în limitele legalităţii.
914 vizite
Distribuie pe