Locale Altele
Duminica, 9 August 2020
Dum, 9 Aug 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Concert înălțător spiritual de Duminica Floriilor la catolici
Episcopia Romano-Catolică Satu Mare  - Duminica, 25 Martie 2018

În Duminica Floriilor, la Biserica Calvaria a fost parcursă Calea Crucii în acompanierea corului Adoremus și a altor artiști.

De la ora 18.00, enoriașii prezenți au contemplat patimile lui Isus, la fiecare oprire ascultând o scurtă meditație compusă de Vladimir Ghika, iar între opriri câte un cântec sau o piesă muzicală clasică.

Cei care au ales să ia parte la eveniment au lăsat în spate agitația lumii și au fost ajutați să-și deschidă sufletele de către pianistul și organistul Balaskó Balázs, de violonistul Székely Alpár, de soprana Mitrașca Rebecca, de tenorul Boroș Marius, de trompetistul Luțai Alexandru și de către corul bisericii, Adoremus – dirijat de Latiș Izabella.


Piesele interpretate au acoperit un spectru larg, de la bine-cunoscuții Bach, Kodály, Rachmaninov, Vivaldi, Händel, Pergolesi până la cântece Taizé. Concertul care a durat o oră și jumătate a meritat cu adevărat aplauzele enoriașilor.

Tags: concert  duminica  florii  calvaria  
1916 vizite
Distribuie pe
Silvia Caliopi Botha
O parohie model din toate punxtelw de vedere! Felicitari tuturor, dar mai ales preotului paroh care stie cum sa isi conduca turma.
2018-03-26 21:29:14