Locale Altele
Vineri, 1 Iulie 2022
Vin, 1 Iul 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Voluntarii au ajuns la Satu Mare, pregătirile pentru Întâlnirea Națională a Tineretului Catolic sunt în linie dreaptă
Episcopia Romano-Catolică Satu Mare  - Luni, 23 Iulie 2018

Cu trei zile înainte de începerea Întâlnirii Naționale a Tineretului Catolic (INTC), a început instruirea voluntarilor în Satu Mare.

Cu Sfântă Liturghie au început pregătirile voluntarii veniți din toată țara pentru Întâlnirea Națională a Tineretului Catolic (INTC), care va avea loc la Satu Mare, între 25 și 29 iulie. Nu mai puțin de 1.250 de tineri s-au înscris și vor veni să se roage, să cânte, să trăiască comuniunea cu toții împreună în orașul de reședință al Diecezei Romano-Catolice de Satu Mare.

Voluntarii, într-un număr de 75 – grupul lor fiind completat de tinerii de la Serviciul de Ajutor Maltez și familiile dornice să ajute – au ajuns duminica la Satu Mare și după rugăciune și Sfânta Liturghie comună, au avut timp și de a se cunoaște între ei.

Luni și marți deja se vor axa pe treburile lor specifice, se vor întâlni cu trainerii lor, de la care vor primi instruirea necesară ca să facă față provocărilor, când ajung toți participanții și începe programul. Dieceza Romano-Catolică de Satu Mare este pentru prima dată gazda Întâlnirii Naționale a Tineretului Catolic.

Tags: voluntari  intalnire  tineri  catolici  satu mare  
1147 vizite
Distribuie pe