Locale Altele
Marti, 27 Septembrie 2022
Marti, 27 Sept 2022
Elena Băsescu a reuşit să-şi adune semnăturile
Evenimentul Zilei  - Marti, 31 Martie 2009
Mezina familiei Băsescu a reuşit să strângă cele 100.000 de semnături necesare pentru a-şi depune candidatura la alegerile europarlamentare. Informaţia a fost confirmată de către democrat-liberalul Florin Popescu.

"Vă garantez că Elena Băsescu va câştiga. Şi-a strâns deja semnăturile, deşi se fac glumiţe pe seama ei", a declarat vicepreşedintele PD-L, citat de RTV.

Cu toate acestea, pe 18 martie când a anunţat că va candida ca independentă la europarlamentare, Elena Băsescu preciza că îi va fi greu să strângă un număr atât de mare de semnături şi nu era foarte încrezătoare.

"Ştiu că nu am şanse reale, mai ales că legea prevede să adun 100.000 de semnături. Există posibilitatea să nu reuşesc, dar voi încerca. Ştiu la ce m-am înhămat. Campania presupune resurse financiare, ambiţie, hotărâre şi determinare. Resurse financiare nu am, dar le am pe celelalte", declara în martie, cu vocea tremurândă, fiica preşedintelui.

Demisia acesteia a fost determinată de opoziţia venită din partea Alinei Mungiu Pippidi, care a fost, ulterior, retrasă de pe listele PD-L Iaşi.

Tags: eba  semnaturi  candidatura  
1501 vizite
Distribuie pe