Locale Altele
Luni, 4 Iulie 2022
Luni, 4 Iul 2022
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneEvenimentPoliticEconomicSocialDivertismentPersonalităţiExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Băsescu: „M-am simţit umilit de aranjamentul PDL-PRM”
Gândul  - Marti, 9 Septembrie 2008

Preşedintele Traian Băsescu a admis aseară, la TVR, că a avut, luni seara, o discuţie lămuritoare cu liderii PD-L pe tema ajutorului dat lui Vadim Tudor la Senat şi a afirmat că s-a simţit „umilit” de acest aranjament:
 
„Eu m-am simţit umilit când am aflat din presă că s-a făcut acest aranjament, pentru că o să-mi fie foarte greu să uit ce a făcut când am fost în Parlament şi am prezentat raportul despre comunism, mi-e foarte greu să uit că am fost actor principal de denigrare în «România Mare» de când mă ştiu, şi eu şi soţia şi copiii mei”. Băsescu a mai spus că acest aranjament este „anormal”, că nu trebuia să se facă dar că nu poate interveni în viaţa de partid a democrat-liberarilor.

Supărarea preşedintelui nu viza în mod special PD-L, ci, din nou, trusturile de presă, acuzate că nu au vrut să creadă dezminţirile oficiale privind implicare în această poveste: „Au fost două trusturi de presă, al lui Voiculescu şi al lui Vântu. Oameni care, altfel, le iese din gură propaganda mirosind a Rompetrol (fosta companie a lui Dinu Patriciu – n.red.) şi de la FNI... Campania pe care au dus-o împotriva şefului statului legat de episodul cu Vadim a arătat cum se vor poziţiona şi comporta trusturile acestea două de presă, prin oamenii pe care îi plătesc, în timpul campaniei: minciuna va fi axa fundamentală, minciuna la adresa oamenilor pe care nu-i simpatizează Vântu şi Voiculescu”.

Preşedintele i-a acuzat, fără să nominalizeze, pe cei care „ miros a benzină” şi care îşi pun conştiinţa în slujba „stăpânilor” lor, pentru bani, arătându-se îngrijorat de faptul că viitoarea campanie electorală se va baza pe minciună şi denigrare.

Tags: basescu  umilit  pdl  prm  
1262 vizite
Distribuie pe