Locale Altele
Joi, 11 August 2022
Joi, 11 Aug 2022
Oana Zăvoranu nu mai e sigură că vrea să candideze pentru Vadim
Gândul  - Vineri, 26 Septembrie 2008

După ce a fost anunţată de Vadim cu surle şi trâmbiţe drept candidată PRM la alegerile din toamnă, juna Oana Zăvoranu s-a răzgândit: nu mai e atât de sigură că vrea să candideze.
 
Contactată telefonic de Gândul, aceasta a mărturisit că, de fapt,  n-a fost niciodată convinsă de oportunitatea unei cariere în politică: „La drept vorbind, mai mult dl. Vadim a insistat, dar eu nu i-am dat niciodată un răspuns clar. I-am spus că trebuie să mă mai gândesc, însă dumnealui şi-a dorit atât de mult ca eu să candidez, încât m-a prezentat 100% candidată PRM“.

Oana Zăvoranu a recunoscut şi că nu are absolut nicio legătură cu ceilalţi membri ai partidului, cu care n-a discutat niciodată: „Eu am vorbit numai cu dl. Vadim, dar până acum nu i-am dat OK-ul”. Întrebată ce a determinat-o să aibă îndoieli asupra candidaturii, aceasta nu a vrut să dea explicaţii concrete, lăsând totuşi să se înţeleagă că discuţiile „de principiu” cu Tribunul n-ar fi evoluat tocmai bine: „Motivele le voi face publice când voi considera oportun”.

Deocamdată, nu mai pare deloc interesată de politică: „N-am fost niciodată, pe mine cariera artistică mă atrage cel mai mult. Cum o să mai pot ţine emisiuni, talk-show-uri la televiziune, juca în filme, dacă mă duc în parlament?”, se întreabă cunoscuta actriţă de telenovele.

Tags: oana zavoranu  candidata  prm  vadim  
1823 vizite
Distribuie pe