Locale Altele
Duminica, 21 Aprilie 2024
Dum, 21 Apr 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneEvenimentPoliticEconomicSocialDivertismentPersonalităţiExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Mircea Geoană, desemnat candidat de premier al Alianţei PSD-PC
Evenimentul Zilei  - Sambata, 27 Septembrie 2008
Congresul reunit al celor două partide l-a votat în această după-amiază pe liderul social-democraţilor, Mircea Geoană, candidat pentru funcţia de premier, în cazul în care PSD şi PC vor ajunge la guvernare.
 
Mircea Geoană a fost singurul propus pentru a fi candidatul Alianţei. Social-democratul le-a mulţumit membrilor celor două formaţiuni politice pentru încredere, pentru prietenie, şi le-a mulţumit în mod special Danielei Popa şi lui Adrian Năstase. "Este o dovadă de încredere din partea dumneavoastră şi o mare responsabilitate pentru mine şi pentru colegii mei. Nu am să vă dezamăgesc", a spus Geoană.

"Împreună vom câştiga. 30 noiembrie este data la care se schimbă destinul României în bine", a precizat liderul PSD, care a salutat prezenţa în sală a celor aproximativ 10.000 de delegaţi PSD şi PC din întreaga ţară, reprezentanţilor sindicatelor şi patronatelor şi cei ai corpului diplomatic acreditat la Bucureşti, potrivit Agerpres.

Geoană s-a arătat convins că Alianţa PSD-PC va obţine "cel puţin 40% din numărul de parlamentari după alegerile din 30 noiembrie" şi că va forma viitoarea majoritate parlamentară. Social-democratul a mai subliniat că promisiunile electorale ale adversarilor politici ai Alianţei PSD-PC nu vor mai fi crezute de nimeni.

"Cine poate să îi mai creadă după patru ani de minciuni că vor mai construi nu ştiu câţi kilometri de autostrăzi când după ultimii patru ani au construit patru prăpădiţi de kilometri cu toate că au avut la dispoziţie sute de milioane de euro", a arătat preşedintele PSD.

Geoană a fost propus drept candidat pentru funcţia de premier de către liderul PC Daniela Popa şi de preşedintele Consiliului Naţional al PSD Adrian Năstase. "Mircea, ai încrederea şi spijinul partidului pentru a duce echipa noastră la victorie!", a spus Năstase, care a prezentat şi un CV al lui Mircea Geoană, despre care a spus că a fost "un strălucit ministru de Externe", iar în 2005 a câştigat preşedinţia PSD.

 

Tags: mircea geoana  premier  psd-pc  
2337 vizite
Distribuie pe