Locale Altele
Joi, 11 August 2022
Joi, 11 Aug 2022
Anton Anton este noul ministru al Educaţiei
Realitatea  - Marti, 7 Octombrie 2008
Preşedintele Traian Băsescu a semnat decretul de revocare a lui Cristian Adomniţei din funcţia de ministru al Educaţiei şi pe cel de numire în acest post a lui Anton Anton.

Anton Anton s-a născut la Timişoara şi are 58 de ani. Este inginer, vorbeşte patru limbi străine şi are patru brevete de invenţie. Membru al Partidului Naţional Liberal din 1996, Anton Anton a fost numit în 2005 secretar de stat pentru activitatea de cercetare în Ministerul Educaţiei şi Cercetării şi ulterior preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Cercetare Ştiinţifică.

Întrebat care vor fi primele măsuri pe care le va lua după ce va fi numit oficial în funcţia de Ministru al Educaţiei, liberalul Anton Anton a declarat că se va orienta spre modul în care s-au făcut investiţiile.

"Cel mai urgent mi se pare să urmăresc cum s-au cheltuit banii din invesţiile din educaţie, pentru că asta e componenta cea mai importantă de lămurit în momentul de faţă. Cât despre salariile profesorilor, nu vreau să fac nici un comentariu momentan", a spus Anton Anton.

Tags: anton anton  ministru  educatie  
2442 vizite
Distribuie pe