Locale Altele
Sambata, 24 Octombrie 2020
Sam, 24 Oct 2020
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneEvenimentPoliticEconomicSocialDivertismentPersonalităţiExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ţeapă la Poliţie - angajările au fost suspendate
Evenimentul Zilei  - Sambata, 11 Aprilie 2009
După ce a lăsat mii de oameni să se înscrie, ministrul Dan Nica a anunţat că va suspenda concursul, din lipsă de fonduri.

Angajarea va rămâne doar un vis pentru miile de tineri care s-au înghesuit, în ultimele zile, să se înscrie la examenul pentru cele 1.200 de posturi de agenţi, scoase la concurs de Poliţia Română.

Motivul: ministrul administraţiei şi internelor, Dan Nica, a hotărât să suspende concursul pentru câteva luni, întrucât şi-a dat seama că instituţia nu are bani să plătească salariile noilor angajaţi.

Interesant e faptul că mai-marii internelor au ajuns la această concluzie la nici două săptămâni după ce s-au hotărât să facă angajări şi au anunţat public că „s-a dat undă verde înscrierii la concurs”.

În februarie existau bani

Concluzia la care a ajuns acum ministrul Nica e cu atât mai surprinzătoare cu cât, la începutul lunii februarie, guvernul s-a lăudat prin vocea ministrului finanţelor, Gheorghe Pogea, că a alocat Internelor fonduri suficiente, astfel încât, până la sfârşitul anului, să poată fi angajaţi 6.000 de poliţişti.
Tags: politie  angajari  suspendare  
1659 vizite
Distribuie pe