Locale Altele
Miercuri, 21 Februarie 2024
Mie, 21 Feb 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneEvenimentPoliticEconomicSocialDivertismentPersonalităţiExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Înscrieri la loteria vizelor pentru America
Hotnews  - Joi, 2 Octombrie 2008
Ambasada SUA la Bucuresti a anuntat ca, in perioada 2 octombrie - 1 decembrie, romanii isi pot depune aplicatiile pentru programul Diversity Visa 2010, asa numita "loterie a vizelor", prin care statul american acorda 50.000 de vize de rezidenta permanenta cetatenilor straini din diferite tari.

Inscrierile se fac doar online, iar aplicantii care indeplinesc criteriile de selectie vor participa la o tragere la sorti facuta automat de computer. Castigatorii vor fi anuntati in prima parte a anului viitor.

La loteria vizelor nu pot participa cetateni nascuti in tari care au dat deja, in ultimii cinci ani, mai mult de 50.000 de imigranti. Departamentul de Stat american a precizat ca cetatentii nascuti in Marea Britanie (cu excepţia Irlandei de Nord), Brazilia, Canada, China, Columbia, Republica Dominicană, Ecuador, El Salvador, Guatemala, Haiti, India, Jamaica, Mexic, Pakistan, Filipine, Polonia, Rusia, Coreea de Sud şi Vietnam, nu pot participa la programul Diversity Visa 2010.

Mai multe informatii despre program si cererile de inscriere gasiti aici.
Tags: loteria vizelor  america  inscrieri  
6214 vizite
Distribuie pe