Locale Altele
Duminica, 28 Noiembrie 2021
Dum, 28 Nov 2021
Gigi Becali a sărit să-l bată pe Iacov!
Evenimentul Zilei  - Marti, 10 Martie 2009
Gigi Becali, patronul echipei de fotbal Steaua, şi gărzile sale de corp au vrut să-i aplice o corecţie fizică lui Constantin Iacov, cel care mai deţine 16 la sută din acţiunile clubului Progresul.

Incidentul s-a petrecut în sala de protocol a stadionului „Tineretului” din Braşov, la pauza meciului de duminică, dintre „stegari” şi „roş-albaştri”. Iacov a scăpat de furia lui Becali şi a „gorilelor” sale graţie intervenţiei energice a lui Ioan Neculaie, patronul braşovenilor.

„A spus că am comandat ascultarea telefoanelor”


„Totul a început înaintea meciului. Stăteam la circa zece metri distanţă de dânsul şi a început să-mi facă tot felul de semne obscene, îşi lovea o mână de alta... Apoi le-a zis bodyguarzilor: «Uite-l pe Iacov! Să-l prindeţi!»”, ne-a declarat ieri Constantin Iacov.

„La pauză, în sala de protocol, Becali a început să mă înjure, să spună că din cauza mea au ajuns toţi la DNA, că eu l-am pus pe Prunea să se ducă la DNA cu dosarurile transferurilor şi că aş fi comandat ascultarea telefoanelor. Apoi au sărit bodyguarzii. Argăseală a sărit şi el, dar nu l-am băgat în seamă, pentru că nu face altceva decât ce-i ordonă Becali. N-au apucat să mă lovească. Au intervenit Ioan Neculaie şi un om de ordine. Pe domnul Neculaie l-au împins. Ceea ce face Becali se încadrează la crimă organizată. Dacă vreunul dintre animalele alea de 170 de kilograme îmi dădea vreuna, puteam să rămân într-un scaun cu rotile. Bodyguarzii mi-au transmis să am grijă pe unde merg prin Bucureşti, fiindcă o să văd eu ce o să păţesc, că n-o să mai merg în picioare. Omul acesta a vrut să fie preşedintele ţării. Nu vreau să mă gândesc ce-ar păţi opoziţia cu el şef de stat. Înjurăturile nu mă afectează prea mult, dar e grav că s-a ajuns la ameninţări privind integritatea corporală”, ne-a dezvăluit Iacov, care face parte din lista lungă cu persoane publice ameninţate.
 
„Bancarul” va face plângere la poliţie şi la Parchet

„Minte! Iacov e un escroc!”, a reacţionat ieri Becali. „Nu discut decât despre lucruri serioase”, s-a eschivat şi Valeriu Argăseală. „Ce s-a întâmplat cu Iacov? Nu mai ştiu. Nu s-a petrecut nimic. Nu îmi mai aduc aminte”, s-a eschivat şi Ioan Neculaie. „Nu vrea să se bage într-un scandal mediatic. Dar eu o să fac plângere la poliţie şi la Parchet, iar dacă va fi nevoie, domnul Neculaie va da declaraţie despre cele întâmplate”, a explicat „bancarul” motivul pentru care Neculaie, care este naşul celui de-a doilea copil al lui Iacov, refuză să recunoască incidentul.

MĂSURI

Szekely şi Tiago, excluşi

După eşecul de la Braşov, Gigi Becali îi pomeneşte tot mai des lui Marius Lăcătuş de Cosmin Olăroiu, dorit din nou la echipă: „Olăroiu este peste Lăcătuş. Faptele vorbesc!”. Patronul i-a reproşat antrenorului că nu l-a titularizat pe Dayro Moreno la Braşov. Latifundiarul a anunţat că se va implica şi mai mult la echipă, iar primele măsuri sunt exilarea lui Szekely şi a lui Tiago la echipa a doua.
Tags: gigi  becali  bataie  iacov  
1810 vizite
Distribuie pe