Locale Altele
Marti, 21 Mai 2024
Marti, 21 Mai 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneEvenimentPoliticEconomicSocialDivertismentPersonalităţiExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Năstase a primit banane de la femeile din PD-L
Libertatea  - Luni, 16 Martie 2009
Femeile din PD-L au făcut front comun şi au sărit în ajutorul colegei lor, preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, care se află în conflict cu deputatul PSD Adrian Năstase.

Pedelistele s-au arătat revoltate de remarca misogină făcută de Năstase, care a spus, referindu-se la Anastase, că “frumuseţea trece, dar prostia se pare că nu”.

“Ne-am gândit că poate îşi va revizui atitudinea dacă îi trimitem un colet în care sunt câteva banane, pe care să le mănânce liniştit în copacul din care încă nu a coborât. Pentru că acest lucru e demonstrat de comportamentul dumnealui”, a spus Sulfina Barbu, preşedintele Organizaţiei de femei PD-L.

Mai mult, reprezentantele partidului au decis, la întrunirea de sâmbătă, de la Râşnov, judeţul Braşov, că vor trimite o scrisoare deschisă preşedintelui Parlamentului European şi liderului Socialiştilor Europeni în care să denunţe comportamentul lui Năstase.

Scandalul dintre Roberta Anastase şi Adrian Năstase a izbucnit în cadrul Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor, după ce actuala şefă a instituţiei a decis să se mute de lângă fostul premier, sătulă, spun unele surse, de remarcile ironice făcute de Năstase la adresa ei.

Gestul a fost taxat de deputatul PSD, care a precizat că s-ar putea s-o intimideze pe Roberta din punct de vedere intelectual.

Fostul premier a mai afirmat, referitor la colega lui din Camera Deputaţilor, că “frumuseţea e trecătoare, dar prostia se pare că nu”.

Tags: nastase  banane  femei  
1848 vizite
Distribuie pe