Locale Altele
Luni, 24 Iunie 2019
Luni, 24 Iun 2019
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneEvenimentPoliticEconomicSocialDivertismentPersonalităţiExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Zăvoranca a dat-o afară pe Columbeanca din emisiune
Libertatea  - Marti, 2 Iunie 2009
Oana Zăvoranu şi Monica Columbeanu sunt protagonistele unui nou scandal in lumea showbiz-ului. La filmările emisiunii ei de la Kanal D, soţia lui Pepe a dat-o afară din platou pe nevasta lui Irinel pe motiv că aceasta din urmă ar fi şantajat-o şi ameninţat-o.

Ieşi afară, nesimţito
, acestea au fost cuvintele pe care Monica Columbeanu le-a auzit din gura Oanei Zăvoranu la finele săptămnii trecute, n timpul filmărilor pentru Pact cu diavoliţa, emisiune difuzată de Kanal D n fiecare smbătă seara. Reacţia Oanei a venit după ce invitata ei i-a spus n timpul filmărilor să nu difuzeze pe post anumite imagini.

n plus, se pare că vedeta de la Kanal D a mai fost deranjată şi de faptul că Monica i-a reproşat că i pune ntrebări prea indiscrete.

După ce Zăvoranu i-a spus că face ce vrea n emisiunea ei, soţia lui Columbeanu a avertizat- o pe Oana că, dacă nu se va purta cum doreşte ea, i poate scoate oricnd emisiunea de pe post.

Eu nu mi-am permis să spun altora ce să facă n emisiunea lor şi nici nu am avut tupeul şi nesimţirea de a şantaja şi de a ameninţa vreun moderator tv. Am ştiut să respect gazda şi casa n care m-am dus, chiar dacă nu mi-au convenit uneori ntrebările, ne-a spus Oana Zăvoranu.
Tags: oana zavoranu  emisiune  monica columbeanu  
4510 vizite
Distribuie pe