Locale Altele
Luni, 20 Mai 2024
Luni, 20 Mai 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneEvenimentPoliticEconomicSocialDivertismentPersonalităţiExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Un piţiponc de la Antena 1 preia imagini din Lost şi le analizează ca fiind de la un accident real de avion
SM Online  - Sambata, 13 Iunie 2009

Odată cu emisiunea „Acces Direct” de la Antena 1 s-a mai trecut o graniţă a prostiei şi fraieririi audienţei în presa românească, iar Dan Diaconescu poate să se dea cu capu’ de pereţi când urmăreşte aceste imagini.

 

Mădălin Ionescu, unul dintre „băieţii frumoşi de serviciu” de la trustul Intact, gazdă a emisiunii „Acces Direct”, s-a gândit că sunt foarte actuale discuţiile legate de prăbuşirea în Atlantic a avionului Air France, aşa că a luat nişte imagini din serialul „Lost” şi a făcut o întreagă emisiune despre acestea, prezentându-le ca fiind fotografii făcute la bordul unui avion, în ultimele clipe înainte de prăbuşirea în râul Amazon.

 

Bineînţeles că nu a dat detalii concrete despre accident, dar asta nu l-a împiedicat să nu ceară opinia unor aşa-zişi specialişti, un psiholog, un comisar şi chiar un pilot, care răspundeau la întrebări în faţa unei audienţe plătite să se minuneze şi să aplaude.

 

Piţiponcul de la Antena 1 nu s-a gândit că în România sunt mii de fani ai serialului Lost şi nu toţi intră în categoria fraierilor care merg la vot la orice alegeri, aşa că a luat-o peste bot. Pe blogul lui Zoso a şi apărut un colaj cu secvenţele din Lost şi cu cele din emisiunea jmekerului umflător de audienţe. Daţi-i în gură!!!

Tags: acces direct  antena 1  lost  madalin ionescu  


5686 vizite
Distribuie pe