Locale Altele
Luni, 20 Mai 2024
Luni, 20 Mai 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneEvenimentPoliticEconomicSocialDivertismentPersonalităţiExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Laptopul lui Mircea Badea a explodat în direct - VIDEO
Gândul  - Marti, 21 Iulie 2009
Realizatorul emisiunii „În gura presei“ de la Antena 3, Mircea Badea, a rămas fără laptop, în direct, după ce, în urma unei căderi de tensiune, computerul acestuia a explodat.

„M-a atacat laptopul“ a reacţionat Mircea Badea surpins de zgomotul şi de fumul care iesea din computer. “Nici nu ştiu dacă să pun mâna..trebuie să suflu ca-n tort”, s-a întrebat prezentatorul amuzat.

Încercând să apese pe câteva taste, pe principiul „vezi dacă mai mişcă”, Badea a continuat: „Nici nu ştiu cum să mă comport cu agregatul. Mi-e să nu explodeze”.

De altfel, prezentatorul a conchis că în studioul său „se întâmplă lucruri bizare” şi a amintit că are „o adevărată istorie cu agregatele astea electronice”. „Era să mă bată laptopul. Odată am bătut un mouse într-o emisune. O să povestesc când mă liniştesc un pic”, a mai spus Badea, analizându-şi laptopul.

„Ăsta e mort, e negru, nu mai beculeşte, nu mai nimic. Îmi este frică, eu vreau să-l ucid, acum în emisiune, să fiu sigur că”.. a mai spus Mircea Badea, înainte să îşi împingă cu mâna dreaptă computerul peste pupitru. „Am ucis un laptop”, a spus frecându-şi mâinele prezentatorul emisiunii „În gura presei”.

Tags: mircea badea  laptop  explozie  


5681 vizite
Distribuie pe