Locale Altele
Luni, 1 Iunie 2020
Luni, 1 Iun 2020
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneEvenimentPoliticEconomicSocialDivertismentPersonalităţiExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Gigi Becali îşi „aleargă” nepoţii pentru cash, dar nu vinde Steaua
Gândul  - Joi, 27 Noiembrie 2008
Finanţatorul echipei de fotbal Steaua a recunoscut la o emisiune televizată că are probleme cu lichidităţile, ca alţi mulţi oameni de afaceri, iar pentru ziarul Cancan a spus că mai are în cont doar 2 milioane de euro.

Din acest motiv el a încercat să-şi recupereze de la DNA celebra valiză cu bani de la Cluj, în care avea 1,7 milioane de euro, precum şi donaţia de 2 milioane de dolari pe care a făcut-o Patriarhiei Române.

Pentru că nu a avut succes, Gigi şi-a anunţat rudele pe care le-a împrumutat cu bani că vrea toate datoriile înapoi până la 1 ianuarie 2009. "Am doar două milioane de euro în cont, dar pe această criză ăştia sunt bani buni! Anul trecut aveam 250 de milioane de euro în bănci, dar i-am scos şi i-am investit. Am 80 de milioane de euro date împrumut la rude şi prieteni. I-am somat că, până la 1 ianuarie 2009, vreau toţi banii înapoi. Dacă nu-i primesc, le execut gajurile pe case, maşini sau terenuri. În afaceri nu există milă!" a spus Becali pentru Cancan, dar se zvoneşte din ce în ce mai intens că vrea să vândă clubul.

Astfel, Gigi Becali, a cărui avere a scăzut de la 2,5 miliarde de euro la numai 500 de milioane de euro, ar fi cotat Steaua la 80 de milioane de euro, dar Ioan Becali este convins că e doar un zvon.

„Astea sunt baliverne”

"Fiţi, domnule, serios! Asta e ultima chestie, să vândă Becali Steaua. Cred că ăsta ar fi ultimul lucru pe care l-ar vinde Gigi. Sunt baliverne, nu e nimic adevărat. Cere 80 de milioane? Păi cere 80 de milioane ca să nu-i dea nimeni. Cine să dea 80 de milioane de euro?", a spus Ioan Becali, pentru Mediafax, dar impresarul recunoaşte că Gigi are probleme cu banii în acest moment: "E adevărat că Gigi trece printr-o criză, dar e o criză că nu are lichidităţi, nu că nu are bani. Înţelegeţi? Nu are cash. Adică el vrea să scoată pachetele cu 100.000 de euro din buzunar aşa cum a mai fost filmat. Din acest punct Gigi trece printr-o criză, că nu are lichidităţi".

„Gigi are bani mulţi”

Ce-i drept, nici Victor Piţurcă, un alt apropiat al familiei Becali, nu crede că Gigi va vinde clubul şi ştie sigur că finanţatorul stelist e bogat.

"La Gigi nu se pune problema de criza financiară, Gigi are bani mulţi, nu se pune problema banilor la un om ca el", a spus Piţi la GSP TV, în vreme ce Dumitru Dragomir este aproape convins că Steaua rămâne la Becali: „Cum să vândă, domnule, echipa? Păi Gigi, după familie, cel mai mult iubeşte Steaua. Nu uitaţi că el a dat 50 de milioane de euro cu împrumut, or, cu banii ăştia ţine Steaua multă vreme”.

Tags: gigi becali  criza  bani  
1344 vizite
Distribuie pe