Locale Altele
Miercuri, 1 Decembrie 2021
Mie, 1 Dec 2021
Adina Vălean - "Da, îl iubesc pe Crin"
Gândul  - Marti, 31 Martie 2009

Adina Vălean, europarlamentar PNL şi candidata acestui partid pentru un nou mandat, şi-a recunoscut, luni, în premieră, relaţia sentimentală pe care o are cu Crin Antonescu.

Mărturisirea, făcută pentru revista Q Magazine, a venit după ce, în cursul zilei, Adrian Cioroianu, nemulţumit că a primit doar o poziţie neeligibilă pe eurolista liberală, l-a atacat pe preşedintele partidului, Crin Antonescu, într-o declaraţie în care vorbea despre nepotismul din partid şi despre „unii” care îşi pun pe listă „viitoare soţii”: „Dacă taxăm nepotismul altor partide, nu e tocmai corect să punem pe liste soţii, viitoare soţii sau oameni care l-au susţinut pe Crin Antonescu".

Iată declaraţia făcută luni seara de Adina Vălean pentru revista citată: "Da, am o relaţie sentimentală cu Crin! Suntem doi oameni liberi care se iubesc, nu văd care ar fi problema”.

Vălean a catalogat insinuările că ar fi fost pusă pe listă doar pentru că este iubita lui Crin Antonescu drept „o mizerie”: „Spun că este o mizerie pentru că în partid se ştie bine că eu am avut şi am o activitate extrem de apreciată în Parlamentul European, m-am aflat în fruntea liberalilor români din PE, am contacte la cel mai înalt nivel cu oficialii europeni, am avut iniţiative şi luări de poziţie care au fost foarte bine primite... Nu îmi datorez cariera politică lui Crin Antonescu, fără a mai vorbi de faptul că eu eram împreună cu el într-o perioadă când nu deţinea puterea în partid ci, aş spune, mai degrabă, dimpotrivă. Nu am de ce să ascund relaţia noastră, mai ales că, repet, suntem amândoi oameni liberi şi fără obligaţii, dar nici nu pot accepta acuzaţia că sunt ceea ce sunt în politică graţie lui Crin. Putem vorbi, mai degrabă, de doi colegi care s-au îndrăgostit la locul de muncă, unde lucrau pe poziţii de egalitate, decât de o relaţie de cauzalitate, în sensul că eu aş avea o carieră care e rod al demersurilor sale oculte în partid”.

Adina Vălean a divorţat anul trecut. Crin Antonescu este văduv şi are o fetiţă. Speculaţii despre relaţia celor doi au mai apărut în presă. În octombrie anul trecut, Adina Vălean dezminţea, pe blogul ei, speculaţiile, amintind că ea este căsătorită: "Nu pot să mă mărit cu dl. Antonescu, fiindcă sunt deja măritată. Aş fi zâmbit la acest zvon dacă dl. Crin Antonescu nu ar fi avut de curând o dramă personală, care face aceste prostii mai puţin amuzante. Vă rog mult, haideţi să păstrăm puţină decenţă".

Adina Vălean candidează în vară pentru Parlamentul European şi ocupă poziţia a doua pe listă, după Norica Nicolai.

Tags: adina  valean  crin  antonescu  iubire  
4799 vizite
Distribuie pe