Locale Altele
Duminica, 3 Decembrie 2023
Dum, 3 Dec 2023
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneEvenimentPoliticEconomicSocialDivertismentPersonalităţiAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Nicolas Sarkozy a ameninţat că-i va sparge faţa jurnalistului care a spus despre Carla Bruni că a fost o "devoratoare de bărbaţi”
Gândul  - Vineri, 8 Aprilie 2011

Preşedintele Franţei l-a ameninţat pe un jurnalist că-i va aplica o lecţie, după ce acesta a făcut anumite aprecieri la adresa primei doamne a Franţei. Dezvăluirea îi aparţine chiar celui ameninţat şi a fost făcută într-o carte despre liderul de la Champs-Elysees, "M. Le President", publicată în Franţa în această săptămână.

Reacţia a fost provocată de un articol publicat de revista "Le Point" în 2008, în care jurnalistul Franz-Olivier Giesbert a numit-o pe Carla Bruni ,,devoratoare de bărbaţi", se arată în biografia "M. Le President".

Pe lângă catalogarea primei doamne, Giesbert a publicat atunci în revistă şi "24 de sfaturi adresate preşedintelui înaintea căsătoriei sale cu domnişoara Bruni".

Conform "M. Le President", Nicolas Sarkozy l-a sunat imediat pe Giesbert şi l-a anunţat că-l va bate. Ziaristul ar fi fost şi insultat şi ameninţat. "Acest articol este o mizerie şi ar trebui să-ţi sparg faţa pentru că l-ai scris", i-ar fi spus preşedintele Sarkozy jurnalistului francez care, la rândul său, a întrebat: "Mă ameninţaţi, domnule Sarkozy?".

Unul dintre sfaturile pe care Giesbert i le-a dat atunci lui Sarkozy era ca liderul francez să nu-i facă cunoştinţă soţiei cu Barack Obama, cu fiii lui sau cu oricare bărbat prezentabil. "Publicaţia noastră nu a sugerat niciodată că soţia dumneavoastră este o femeie uşoară", a adăugat Giesbert. "O să vedeţi ce veţi păţi!", i-a dat replica Sarkozy.

Tot în carte, jurnalistul Giesbert povesteşte că însăşi Carla Bruni a intervenit în discuţia telefonică şi i-a liniştit pe cei doi. "Iartă-l! Dar Nicolas este atât de îndrăgostit încât sper să-l înţelegi. Nu suportă ca oamenii să scrie lucruri urâte despre mine", i-ar fi spus artista lui Giesbert.

Carla Bruni-Sarkozy (43 de ani) a fost implicată în trecut în mai multe relaţii amoroase. Printre iubiţii ei, publicaţia britanică îi aminteşte pe cântăreţii Mick Jagger şi Eric Clapton, dar şi pe magnatul american Donald Trump.

9361 vizite
Distribuie pe