Locale Altele
Duminica, 16 Iunie 2024
Dum, 16 Iun 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneEvenimentPoliticEconomicSocialDivertismentPersonalităţiAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Casa unui american a fost demolata din cauza datelor GPS gresite - VIDEO
Hotnews  - Sambata, 13 Iunie 2009
Casa unui american din statul Georgia a fost demolata din greseala, dupa ce muncitorii insarcinati cu daramarea unui alt imobil din zona au primit date GPS gresite, informeaza UPI.

Al Byrd a declarat ca a fost socat dupa ce a primit un telefon prin care era informat ca locuinta familiei din districtul Carroll a fost demolata din greseala.

"Este pur si simplu greu de crezut ca se poate intampla un lucru ca acesta si nimeni nu-l contacteaza pe proprietar", a declarat Byrd, dupa ce casa, unde nu locuia nimeni, fiind insa plina de obiecte ale familiei, a fost demolata.

Potrivit declaratiilor sale, compania i-a spus ca datele GPS si actele echipei de demolare aratau ca locuinta sa era cea care trebuia daramata. Byrd e convins insa ca imobilul ce trebuia daramat se afla in apropiere de casa lui.

Casa cu trei domitoare, aflata intr-o zona mai izolata din districtul Carroll, fusese construita de tatal lui Byrd, iar acesta a crescut in ea impreuna cu ceilalti noua frati.


Tags: casa  demolata  greseala  gps  


3778 vizite
Distribuie pe