Locale Altele
Vineri, 19 Aprilie 2024
Vin, 19 Apr 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneEvenimentPoliticEconomicSocialDivertismentPersonalităţiAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Vodca ucide virusul gripei porcine! Aşa spun ruşii...
Libertatea  - Marti, 28 Aprilie 2009
Nu este nevoie de studii medicale amănunţite pentru descoperirea tratamentului ideal în cazul temutei gripe porcine. Inventivii ruşi au soluţia la îndemână şi au fost suficient de amabili încât să v-o recomande şi dumneavoastră.

Astfel, conform inspectorului veterinar şef al Rusiei, Nikolai Vlasov, dacă vă temeţi că aţi fost contaminaţi cu gripa porcină, tot ce aveţi de făcut este să daţi peste cap un păhărel de vodcă. Sau poate mai multe. 

"Teoretic, dacă scufundăm o bucăţică de carne infestată cu virusul gripei porcine într-un pahar cu vodcă, în maximum două-trei zile virusul este anihilat", a explicat Vlasov, adăugând că, în practică, totuşi acest lucru este greu de imaginat.

De aceea, el le-a recomandat ruşilor ca la primele suspiciuni, febră, ameţeli, greţuri, simptomele gripei porcine semănând cu cele ale gripei obişnuite, să recurgă la preparatul medicamentos Ramantadin şi să se adreseze medicului, iar în caz de nevoie să poarte o mască de tifon. Autorităţile de la Moscova au avertizat luni că Rusia ar putea afectată în vară de virusul gripei porcine.

Tags: vodca  gripa  porcina  
1710 vizite
Distribuie pe