Locale Altele
Duminica, 2 Octombrie 2022
Dum, 2 Oct 2022
Nicolas Sarkozy a tinut un discurs de pe un taburet, pentru a fi la inaltimea lui Obama
Hotnews  - Joi, 11 Iunie 2009
Presedintele Frantei, Nicolas Sarkozy, s-a folosit de un piedestal pentru a parea la fel de inalt ca liderul american Barack Obama, scrie The Daily Mail, in editia electronica, luandu-l peste picior pe seful statului francez, despre care spune ca este chiar mai scund decat predecesorul sau, Napoleon.

Nicolas Sarkozy trebuia sa sustina un discurs, in week-end-ul trecut, de la un pupitru la care urmau sa vorbeasca Barack Obama, Gordon Brown si premierul canadian Stephen Harder, toti trei fiind mult mai inalti decat francezul.

Problema s-a rezolvat imediat: in spatele pupitrului a fost montat un piedestal, cu ajutorul caruia Sarkozy a ajuns la inaltimea omologilor sai.

Evenimentul a avut loc cu ocazia celebrarii debarcarii din Normandia si vine dupa mai multe tentative ale liderului francez de a parea mai inalt, care au inclus si folosirea talonetelor. Mai mult, la o fotografie de presa, liderul francez a fost surprins stand pe varfuri, pentru a parea mai inalt.

O sursa de la televiziunea franceza Canal Plus, care a produs imaginile video, a explicat: "Sarkozy stia ca ar fi aratat ridicol daca ar fi aparut la acelasi pupitru cu lideri mondiali mult mai inalti decat el. De-abia daca ai fi putut sa-i vezi capul de sub pupitru".
Tags: sarkozy  mic  obama  taburet  discurs  
1749 vizite
Distribuie pe