Locale Altele
Duminica, 27 Noiembrie 2022
Dum, 27 Nov 2022
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneEvenimentPoliticEconomicSocialDivertismentPersonalităţiAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Condamnată pentru că face sex zgomotos
Libertatea  - Miercuri, 11 Noiembrie 2009

O britanică a pierdut apelul în justiţie împotriva unei decizii care o obliga să nu mai fie atât de zgomotoasă în timpul partidelor de sex, în caz contrar riscând o amendă usturătoare.

Cuplul a ajuns în instanţă din cauza vecinilor care s-au plâns că în fiecare noapte sunt deranjaţi de  "urletele" şi strigătele"stranii", chiar "isterice".

"S-ar zice că Steve şi Caroline Cartwright îndură suferinţe considerabile", a declarat un martor la tribunalul din Newcastle, unde a fost ascultată şi o înregistrare sonoră de 10 minute cu zgomotul nocturn în cauză.

Caroline Cartwright, în vârstă de 48 de ani, a făcut apel plângându-se că decizia iniţială a justiţiei îi încalcă drepturile umane. Ea a afirmat că a schimbat obişnuinţele cuplului, care încearcă să aibă relaţii sexuale doar dimineaţa, pentru a nu mai trezi din somn pe nimeni.

Autorităţile municipale au indicat că măsurătoarea acustică operată din apartamentul vecin a înregistrat sunete oscilând între 30 şi 40 de decibeli, cu un vârf la 47.

Tags: sex  zgomot  tribunal  
2414 vizite
Distribuie pe