Locale Altele
Duminica, 16 Iunie 2024
Dum, 16 Iun 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneEvenimentPoliticEconomicSocialDivertismentPersonalităţiAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ungaria. Partidul Câinelui cu Două Cozi promite viaţă veşnică, bere gratis şi salarii pentru cei care nu muncesc (VIDEO)
Antena3  - Miercuri, 25 August 2010

Viaţă veşnică, salarii pentru cei care nu muncesc şi bere gratis pentru toata lumea. Asta promite o formaţiune politică care s-a înscris în cursa pentru viitoarele alegeri locale din Ungaria.

Membrii Partidului Câinelui cu Două Cozi nu-şi propun să câştige, ci doar... să ia peste picior clasa politică.

Nu dă din coadă şi nici nu latră. Dar promite orice. Partidul Câinelui cu două cozi a intrat pe scena politică ungară şi şi-a desemnat chiar membri care să candideze la primăriile din Budapesta şi Szeged.

Adepţii noii formaţiuni recunosc că programul lor este cam... absurd: promite viaţă veşnică, impozite reduse şi... bere gratis pentru toţi cetăţenii. La aceasta se adaugă, la Budapesta, transformarea bulevardului circular într-un canal, iar la Szeged, un cosmodrom şi un munte artificial pentru sporturi de iarnă.

Oricât de bizar ar părea, analiştii politici iau partidul în serios şi cred că ar avea mari şanse să câştige deoarece alegătorii sunt tot mai dezgustaţi de întreaga clasă politică. Mai mult, experţii cred că, dacă partidul ar fi participat alegerile europene, ar fi avut chiar şanse să trimită deputaţi la Strasbourg.
5472 vizite
Distribuie pe