Locale Altele
Marti, 21 Mai 2024
Marti, 21 Mai 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneEvenimentPoliticEconomicSocialDivertismentPersonalităţiAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Încă patru români au fost arestaţi la Atena
Evenimentul Zilei  - Miercuri, 10 Decembrie 2008
Patru români au fost arestaţi, ieri, în Grecia, aceştia ridicând la şase numărul total al persoanelor cu cetăţenie română arestate în Grecia în contextul violenţelor din această ţară, a informat Ministerul român de Externe, citat de Mediafax.
 
Asemenea altor doi români arestaţi la Salonic, şi aceştia au fost prinşi în timp ce se aflau în magazine devastate şi urmează să fie judecaţi în stare de libertate. Cei doi se pare că au fost prinşi de poliţie într-un magazin vandalizat în timp ce probau haine.

Incidentele continuă în Grecia. Două cocteiluri Molotov au fost lansate de un grup de 15 persoane în faţa Palatului Justiţiei din Atena, într-un moment în care poliţiştii inculpaţi pentru uciderea unui adolescent erau prezenţi în faţa unui judecător, au declarat surse din cadrul poliţiei, citate de AFP.

Cocteilurile Molotov au fost lansate în direcţia avocatului celor doi agenţi de poliţie inculpaţi pentru uciderea lui Alexis Grigoropoulos, sâmbătă, la Atena, conform aceleiaşi surse.

Câteva mii de persoane s-au adunat în centrul Atenei, pentru o nouă manifestaţie de protest, organizată în acelaşi timp cu desfăşurarea unei greve generale de 24 de ore.

Tags: grecia  revolta  romani  arestati  
2014 vizite
Distribuie pe