Locale Altele
Joi, 28 Octombrie 2021
Joi, 28 Oct 2021
Un american şi-a masacrat familia după ce a rămas şomer
Hotnews  - Miercuri, 28 Ianuarie 2009
Un tehnician medical din California, care si-a impuscat sotia si cei cinci copii, dupa care s-a sinucis, a motivat intr-o scrisoare adresata unui post de televiziune ca a fost nevoit sa faca aceasta deoarece fusese concediat, transmite FoxNews.

Inainte de gestul fatal, Ervin Lupoe a transmis un fax canalului de televiziune
KABC in care afirma ca el si sotia sa fusesera concediati si ca intentioneaza sa-i omoare pe copii, dupa care sa se sinucida. "De ce sa ne lasam copiii in grija altcuiva?", ar fi scris barbatul in scrisoare.

Potrivit informatiilor furnizate de politie, sotii Ana si Ervin Lupoe, care locuiau in Wilmington, si-au pierdut slujbele avute la Kaiser Permanente West Los Angeles Medical Center.

Politia sustine ca a fost alertata de oficiali ai canalului de televiziune in legatura cu scrisoarea primita prin fax. In acelasi timp, detectivii sustin ca barbatul a sunat la numarul de urgenta 911 si le-a spus operatorilor ca i-a gasit pe sotie si pe cei cinci copii o fata in varsta de 8 ani, doua gemene de cinci ani si doi baieti gemeni in varsta de 2 ani morti in casa. Lupoe le retrasese pe fetite de la scoala in urma cu o saptama si jumatate, afirmand ca familia se va muta in Kansas. Politia crede insa ca barbatul e cel care si-a omorat familia.

Oficialii KABC au declarat ca barbatul sustinea in scrisoare ca un administrator al spitalului nu a vrut sa-i mai primeasca inauntru cand el si sotia s-au prezentat intr-o dimineata la serviciu dupa ce o ancheta interna ar fi descoperit ca cei doi au falsificat niste acte pentru a primi bani pentru ingrijirea copiilor. Administratorul le-a spus sa depuna o plangere la sindicat si a adaugat: "ar fi trebuit sa va zburati creierii". Lupoe a depus plangere insa sindicatul nu le-a dat niciun raspuns iar dupa doua zile au fost concediati.

Tags: somer  california  ucis  copii  


2080 vizite
Distribuie pe