Locale Altele
Duminica, 31 Mai 2020
Dum, 31 Mai 2020
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneEvenimentPoliticEconomicSocialDivertismentPersonalităţiAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Chelneriţă româncă, împuşcată de patronul italian după un scandal sexual
Evenimentul Zilei  - Miercuri, 1 Aprilie 2009
Italianul Giacomo Attolini, în vârstă de 45 de ani, cel care i-a împuşcat pe românii Andreea şi Tiberiu Şutic a declarat azi, în faţa tribunalului, că regretă ceea ce s-a întâmplat. Tânăra, de 25 de ani, a murit aseară, dar soţul acesteia a supravieţuit tentativei de omor.

Italianul s-a predat singur la poliţie, la câteva ore de la comiterea atacului. Attolini a declarat, în momentul în care a fost adus la tribunal, "îmi pare rău, nu am vrut să omor pe nimeni".

Procuratura intenţionează să-l acuze de omucidere cu premeditare, întrucât italianul s-a prezentat la întâlnirea cu cei doi români având arma asupra sa.

Crima, preferată acuzaţiei de viol

Acesta a recunoscut poliţiştilor că a reacţionat în acest mod întrucât s-a simţit sub presiune, după ce românii l-au şantajat că vor depune la poliţie o plângere de tentativă de viol.

Cu toate acestea, Tiberiu Şutic, cea de-a doua victimă a italianului, care a fost rănit în piept, dar care a supravieţuit atacului, a afirmat că are înregistrat pe telefonul mobil
două ameninţări cu moartea, primite de la Giacomo Attolini. În acelaşi timp, a negat că intenţiona să-l şantajeze pe fostul patron al soţiei sale.

Italianul a angajat-o pe româncă la restaurantul său, oferindu-i un post de chelneriţă. Presa italiană relatează că la scurt timp, şeful Andreei, căsătorit, a început să îi facă acesteia avansuri. Din declaraţiile date
de suspect la poliţie, românca l-ar fi refuzat, iniţial, după care i-a dat de înţeles că ar avea şanse.

Recent, soţii Şutic au început să-l şantajeze pe italianul de 45 de ani că se vor duce la poliţie pentru a depune plângere pentru hărţuire sexuală, dacă nu le va oferi 1.000 de euro, mai precizează anchetatorii, din declaraţiile lui Giacomo Attolini. Duminică după-amiază, cei trei au stabilit întâlnirea, însă italianul s-a enervat în momentul în care românii ar fi cerut mai mulţi bani şi a tras cu arma.

Andreea Şutic, de 25 de ani, a murit aseară, după ce, timp de două zile, a fost în moarte cerebrală. A fost împuşcată în cap, în timp ce fiul său, de numai patru ani, se afla la câţiva metri distanţă, într-o maşină parcată în apropiere.

Tiberiu Şutic a fost împuşcat în piept, dar starea lui de sănătate i-a permis să fie externat.

Săptămână neagră pentru românii din Italia

În această dimineaţă, corpul unui adolescent român a fost găsit spânzurat de muncitorii de pe un şantier din oraşul Lacedonia, din sudul Italiei. Autorităţile italiene au lansat o anchetă, însă indiciile de până acum confirmă ipoteza sinuciderii. Conform presei italiene, adolescentul român se stabilise de puţină vreme în această regiune.

Luni seară, un alt român a fost grav rănit, tot în sudul Peninsulei, după ce un italian l-a înjunghiat în cap. Evenimentul s-a petrecut într-un club din Castrofilippo, din regiunea Sicilia. Tânărul a fost transportat la un spital din Messina, unul dintre cele mai mari oraşe din Sicilia. Suspectul, un italian, a fost reţinut de poliţie.
Tags: romani  impuscati  italia  
2020 vizite
Distribuie pe