Locale Altele
Vineri, 30 Octombrie 2020
Vin, 30 Oct 2020
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneEvenimentPoliticEconomicSocialDivertismentPersonalităţiAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Româncă sechestrată şi violată de trei conaţionali, în Italia
Libertatea  - Luni, 15 Iunie 2009
Trei români au fost arestaţi duminică seara în oraşul italian Lodi, în apropiere de Milano, după ce au sechestrat şi violat o tânără româncă de 18 ani, venită de circa un an în Italia, şi pe care au încercat prin ameninţări să o convingă să se prostitueze.

Tânăra împlinise 18 ani de câteva săptămâni şi lucra ca chelneriţă într-un bar din La Spezia când a fost abordată de cei trei. Aceştia i-au spus că prietenul ei are probleme şi au convins-o să meargă cu ei pentru a o duce la el.

Cei trei - Văduva Marian (28 ani), Alecu Valentin (25 ani) şi Alecu Emil (24 ani) i-au luat fetei telefonul mobil şi au dus-o cu forţa în apartamentul unuia dintre ei unde au bătut-o, au violat-o şi au ameninţat-o, încercând să o determine să se prostitueze.

Doi dintre ei au dus-o apoi şi într-un cimitir, unde fata a încercat să fugă, însă a fost ajunsă şi bătută, fiind apoi din nou închisă în apartamentul respectiv. În timpul nopţii, tânăra a reuşit să iasă sărind pe unul dintre geamurile locuinţei şi, ajunsă în stradă, a cerut ajutorul unei femei care a chemat imediat carabinierii şi ambulanţa.

Chiar în timp ce fata era urcată cu targa în ambulanţă, carabinierii au reuşit să îi aresteze pe doi dintre violatori care ieşiseră în stradă unde încercau să o găsească şi să o prindă din nou pe tânără. Al treilea a fost reţinut în apartamentul respectiv, ei fiind închişi în prezent în penitenciarul din Lodi.
Tags: romanca  violata  italia  
1652 vizite
Distribuie pe