Locale Altele
Luni, 20 Mai 2024
Luni, 20 Mai 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneEvenimentPoliticEconomicSocialDivertismentPersonalităţiAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Berlusconi, plin de sânge după ce a fost lovit de un bărbat - VIDEO
Libertatea  - Luni, 14 Decembrie 2009
Silvio Berlusconi a fost lovit în plină figură de un bărbat duminică, în timpul unui miting electoral care a avut loc în Milano.

Premierul italian, care avea faţa plină de sânge, a fost scos de urgenţă din mulţime şi transportat la bordul unei maşini la spital.

La începutul mitingului electoral, Berlusconi fusese huiduit de un grup de persoane, care i-au strigat că este un "bufon". El le-a răspuns contestatarilor, afirmând de mai multe ori că ar trebui să le fie ruşine. Pentru moment, nu este clar dacă agresorul făcea parte dintre contestatari.

Martori citaţi de agenţia italiană ANSA au afirmat că premierul italian a căzut după ce a fost lovit, fiind imediat transportat la bordul unei maşini. Un martor a declarat, pentru postul TV de ştiri Sky TG-24, că bărbatul l-a lovit în obraz pe Berlusconi, iar acesta avea buzele însângerate.

Ministrul Apărării, Iganzio La Russa, care se afla în apropierea lui Berlusconi, a afirmat că premierul sângera în zona buzelor şi a nasului.

Deşi s-a împotrivit, şeful guvernului italian va trebui să  rămână 24 de ore internat. Medicul său personal l-a convins să rămână în spital până luni dimineaţa pentru a avea informaţii mai complete despre starea sănătăţii sale, a declarat purtătorul de cuvânt al lui Berlusconi, Paolo Bonaiuti.
8889 vizite
Distribuie pe