Locale Altele
Luni, 20 Mai 2024
Luni, 20 Mai 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneEvenimentPoliticEconomicSocialDivertismentPersonalităţiAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Încă un iepuraş Playboy ars şi aruncat la gunoi
Libertatea  - Vineri, 8 Ianuarie 2010
La aproape jumătate de an de la moartea tragică a “iepuraşului” Playboy Jasmine Fiore, găsită într-un tomberon, ieri, tot în America, trupul unei alte frumuseţi care a pozat în celebra revistă pentru bărbaţi a fost descoperit la gunoi, în Miami, carbonizat.

Paula Sladewski, 26 de ani, era un model de succes, fiind remarcată după ce a pozat în urmă cu ceva vreme în Playboy. Recent, iubitul a dat-o dispărută, iar poliţia din Miami a găsit-o pe tânără carbonizată şi înghesuită într-un tomberon. Cazul a amintit de cel al Jasminei Fiore, o blondă senzuală, şi ea “iepuraş” Playboy, care în vara anului trecut a fost tranşată şi aruncată într-o ghenă.

Trupul ei era carbonizat
Deşi suspiciunea a planat asupra fostului ei soţ care s-a sinucis câteva zile mai târziu, în prezent anchetatorii se gândesc dacă nu cumva e vorba despre un “vânător de «iepuraşi »”, un criminal în serie care omoară frumuseţile Playboy, iar fostul soţ sinucigaş să fi recurs la gest doar de durere, nu de teamă că va fi descoperit.

Jasmine Fiore fusese tranşată şi abandonată într-o ghenă

Frumoasa Jasmine Fiore a fost găsită tranşată într-un geamantan, într-o ghenă, în vara anului trecut. Poliţia l-a suspectat pe fostul soţ al acesteia, care după moartea tinerei a dispărut. Deşi dovezile nu au indicat fără urmă de îndoială că el ar fi fost criminalul, poliţia nu a mai apucat să investigheze cazul, pentru că bărbatul s-a sinucis.
Tags: playboy  fotomodel  crima  
14251 vizite
Distribuie pe