Locale Altele
Miercuri, 21 Februarie 2024
Mie, 21 Feb 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneEvenimentPoliticEconomicSocialDivertismentPersonalităţiAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Un poliţist a muls lapte de la o tânără mămică
Libertatea  - Miercuri, 10 Februarie 2010
 tânără de 21 de ani din Florida, SUA, l-a dat în judecată pe un poliţist, acuzându-l că a muls lapte de la sânul ei, în timpul unei percheziţii corporale.

Potrivit postului de televiziune Local 6, Rachel Cortez se afla cu nişte prietene într-un club într-o noapte, când a fost oprită de un poliţist, Brandon Loverdy, care a chemat-o afară, în parcare, şi a supus-o unei percheziţii. În timpul acesteia i-a băgat mâna pe sub bluză şi a prins-o de sânul drept.

Femeia alăpta, pentru că născuse recent, iar bărbatul a început să-i strângă sânul.

Rachel nu ştia cum să acţioneze pentru că îi era frică de poliţist şi a stat liniştită în timpul întregii orori. La sfârşit, când Loverdy i-a făcut alte porpuneri indecente, femeia a fugit.

Omul legii a fost arestat şi supus unui test cu poligraful, în urma căruia a rezultat că ar fi nevinovat. Mai mult, el a declarat că "Rachel era urâtă şi nu s-a simţit atras de ea". Totuşi, americanca îşi susţine acuzaţiile şi vrea ca poliţistul să fie măcar dat afară din funcţie.

10288 vizite
Distribuie pe