Locale Altele
Miercuri, 30 Noiembrie 2022
Mie, 30 Nov 2022
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneEvenimentPoliticEconomicSocialDivertismentPersonalităţiAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Atentatul de la Moscova ar fi fost comis de o femeie kamikaze VIDEO
Gândul  - Marti, 25 Ianuarie 2011

Atentatul soldat cu 35 de morţi, luni, pe aeroportul Domodedovo din Moscova a fost comis probabil de o femeie kamikaze şi un complice, un mod de operare "obişnuit" pentru rebelii din Caucazul de Nord, a afirmat o sursă din cadrul poliţiei, citată de RIA Novosti, relatează AFP.

"Explozia a avut loc în momentul în care presupusa teroristă şi-a deschis geanta", a declarat sursa citată.  "Terorista era însoţită de un bărbat, care se afla lângă ea şi al cărui cap a fost smuls de explozie", a adăugat sursa.

"Nu este exclus ca teroriştii să fi intenţionat să lase explozibilul în sală şi ca explozia să se fi produs accidental", a adăugat oficialul citat.

O altă variantă este ca bomba "să fi fost declanşată de la distanţă, deşi niciun element nu susţine pentru moment această ipoteză", a adăugat sursa citată.

"Astfel, atentatul a fost comis potrivit tehnicii obişnuite folosite de cetăţenii din Caucazul de Nord", a conchis sursa din cadrul poliţiei.
3435 vizite
Distribuie pe