Locale Altele
Vineri, 7 August 2020
Vin, 7 Aug 2020
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneEvenimentPoliticEconomicSocialDivertismentPersonalităţiAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Un adolescent s-a sinucis în direct pe web tv
Evenimentul Zilei  - Vineri, 21 Noiembrie 2008
Un american în vârstă de 19 ani s-a sinucis în direct pe un post de televiziune online, încurajat de unii dintre privitori, informează The Times.

Abraham Biggs, un tânăr din statul american Florida, a luat o supradoză de pastile în timp ce apărea în direct pe site-ul justin.tv.

Înainte de a-şi transmite moartea, Biggs a postat pe un forum un mesaj în care anunţa că se va sinucide în direct. Privitorii au putut vedea un tânăr care stătea întins pe pat, dar au crezut că totul este o farsă. Numai după câteva ore şi-au dat seama că tânărul îşi pusese capăt zilelor, iar unul dintre privitori a anunţat poliţia.

Potrivit unui raport, circa 1.500 de utilizatori de internet au urmărit transmisia lui Biggs. Filmul se termină cu imaginea unui poliţist care intră în forţă în camera în care se afla tânărul şi verifică dacă acesta mai are puls.

În mesajul său de pe forum, tânărul scria că a dezamăgit mulţi oameni şi se considera "un ratat". Moderatorii au declarat că nu au luat în serios mesajul sinucigaş, deoarece astfel de declaraţii erau tipice pentru Biggs, cunoscut pe forum sub numele de Feels Like Ecstasy. Moderatorii au adăugat că tânărul a fost încurajat de alţi utilizatori ai forumului să îşi ducă la capăt planul.

Sinuciderea de ieri nu este singura care a fost transmisă în direct. Anul trecut, un britanic de 42 de ani s-a înregistrat în timp ce se spânzura. Unul dintre utilizatori i-ar fi transmis acestuia: "Fă-o. Termină cu viaţa".

Tags: sinucidere  direct  web tv  
3140 vizite
Distribuie pe