Locale Altele
Luni, 20 Mai 2024
Luni, 20 Mai 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneEvenimentPoliticEconomicSocialDivertismentPersonalităţiAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Marian Cozma a fost ucis din cauza unei femei
Evenimentul Zilei  - Luni, 9 Martie 2009
La o lună de la moartea lui Marian Cozma, cotidianul „Gazeta Sporturilor” a prezentat o nouă versiune asupra cauzei care a dus la asasinare handbalistului român.

Investigaţiile ziariştilor au scos la iveală faptul că tot conflictul a pornit de la o femeie, Helga Toth, cu care Cozma ar fi avut în trecut o aventură. Concret, aceasta l-ar fi jignit pe român în seara morţii acestuia, iar sportivul a ripostat, lovind-o.

Ulterior însă, prietenul Helgăi Toth, Tamas Beery, un temut afacerist ungur cu influenţe atât în mediul politic, cât şi în lumea interlopă, a dorit să se răzbune pe român.

Astfel, Beery a chemat în discoteca din Veszprem grupul de ţigani care a pornit scandalul. Potrivit GSP, aceştia nu ar fi dorit să-l omoare pe Cozma, ci doar “să-i dea o lecţie”, însă evenimentele au degenerat.

Una dintre sursele ziarului, un important membru al clanului rival celui deţinut de fraţii Beery, a susţinut că nu ar fi fost pentru prima oară când Tamas Beery îşi chema ţiganii în ajutor, sugerând că acest grup de romi era cel care îi rezolva treburile murdare.

„El ştia cine e Marian, dar ţiganilor nu le-a spus. Deşi nu era nevoie, a chemat cât mai mulţi, de aceea au venit 25. Voiau să impresioneze, să ne transmită că sunt uniţi şi că sunt mulţi. Voia să arate că el e şeful în oraş”, explică sursa citată.

Tags: femeie  marian  cozma  ucis  
3699 vizite
Distribuie pe