Locale Altele
Duminica, 14 Aprilie 2024
Dum, 14 Apr 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneEvenimentPoliticEconomicSocialDivertismentPersonalităţiAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Patrick Swayze a ieşit din nou în public. Slab, dar în formă
vdtonline  - Duminica, 7 Septembrie 2008
Actorul Patrick Swayze ne uimeşte din nou cu atitudinea sa pozitivă, care a avut un rol important în lupta lui cu cancerul pancreatic. Vedeta a dat o reprezentaţie de excepţie, plină de energie, în cadrul teledonului „Stand Up To Cancer”.

Starul din „Ghost” a urcat pe o scenă întunecată, în timpul deschiderii evenimentului caritabil, iar când luminile s-au aprins, a fost aplaudat de toţi cei prezenţi. Chiar şi Jennifer Aniston a lăsat pentru un moment convorbirea telefonică şi şi-a arătat respectul pentru actorul aflat în suferinţă. „Arată uimitor. Pentru mine a fost cea mai bună parte a spectacolului să îl văd pe Patrick Swayze, o persoană care chiar se luptă cu boala. A fost nemaipomenit să-l văd în carne şi oase”, a declarat fostul baschetbalist Charles Barkley.

Actorul a avut tot timpul zâmbetul pe buze şi a dansat cu soţia sa, Lisa Niemi. Mai mult, vedeta şi-a arătat chiar şi abilităţile muzicale, când a interpretat un solo de chitara.
Iar după încheirea galei, Swayze a discutat aprins cu Charles Barkley. „A venit  la mine şi m-a salutat. L-am întrebat ce mai face. Mi-a spus că e bine şi că se va întoarce pe platourile de filmare”, a dezvăluit sportivul.
După ce majoritatea invitaţilor au plecat, vedeta a ţinut să schimbe păreri şi cu Fran Drescher. Americanul a reuşit să o impresioneze cel mai mult pe Noreen Fraser, unul dintre producătorii show-ului, care a învins cancerul de sân, aflat în a patra fază. „Trebuie să recunosc faptul că reprezentaţia sa a ridicat la cota maximă evenimentul. Mi-a spus: «Nu puteam să refuz»”, a mărturisit Fraser.

Patrick Swayze îşi trăieşte viaţa din plin. Fie că fumează, fie că joacă având o pasiune mai mare decât la debut sau arată tuturor fericirea sa, starul e de neoprit. Şi ce i-ar mai putea sta în cale acum, după ce a păcălit moartea? Cele cinci săptămâni, cât spuneau medicii că mai are de trăit, s-au scurs de multă vreme. Orice zi în plus este o binecuvântare pentru vedeta din „Dirty Dancing”. Iar Patrick profită din plin de fiecare minut.
Tags: patrick swayze  cancer  lupta  
4450 vizite
Distribuie pe