Locale Altele
Miercuri, 1 Aprilie 2020
Mie, 1 Apr 2020
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Președinte nou la Asociația Județeană de Lupte
Veronica Hodas  - Joi, 14 Martie 2013

Asociația Județeană de Lupte are de miercuri un nou președinte! La sediul Clubului Sportiv Satu Mare de pe strada Tudor Vladimirescu a avut loc miercuri Adunarea Generală de alegeri a Asociației Județene de Lupte. Ședința a fost convocată de președintele CS Satu Mare, Marcel Tarța. Īn urma alegerilor, președinte al AJL a fost desemnat Daniel Chiorean.


La ședință au participat fostul președinte Gheorghe Popdan care s-a ocupat de această asociație foarte superficial, antrenorii de la CS Satu Mare Cetate Ardud Tudor Barbul și Feri Szabo, precum și membrii Asociației Județene de Lupte de la Clubul Sportiv Unio și Luceafărul. Īn urma votului, președinte a fost ales Daniel Chiorean.


Noul președinte va face tot posibilul pentru ca acest sport sa ajungă departe, iar rezultatele sportivilor să fie cāt mai bune.


De asemenea, tot īn urma voturilor, Gheorghe Ardelean a fost ales președinte de onoare, vicepreședinte Ovidiu Duma, secretar Ferencz Szabo și 11 membrii care vor face parte din această asociație., iar membri sunt: Daniel Pop, Ioan Bud, Marinel Moldova, Lukacs Gabor, Mircea Ofrim, Florin Pop, Liviu Bulgăr, Marcel Tarţa, Viorel Bulgăr.

931 vizite
Distribuie pe