Locale Altele
Luni, 20 Mai 2024
Luni, 20 Mai 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Baschetbalistele sătmărence au bătut Craiova în deplasare
Cristian Tudor  - Duminica, 30 Noiembrie 2008

Cert lucru, baschetbalistelor de la CSM Satu Mare le priește să joace în deplasare. Sâmbătă ele au obținut a patra victorie departe de casă din cinci meciuri, de data aceasta învingând pe SCM Craiova, echipă considerată favorită de majoritatea specialiştilor.
 
Și au făcut-o nu oricum, ci la scor, după un joc pe care l-au controlat pe toată durata lui, la capătul celor 40 de minute consemnându-se SCM Craiova - CSM Satu Mare 54-74.

 

Gazdelor le-a luat nu mai puţin de 5 minute până au reuşit să înscrie primele puncte, sătmărencele apărându-se excelent. Cu un cinci mai scund în teren de data aceasta (Graham, Pop, Drăgoescu, Nemeș, Urse) tocmai pentru a contracara jocul în viteză al craiovencelor, CSM-ul a preluat inițiativa încă de la început, s-a desprins la 10 puncte după primul sfert și a menținut această diferență până la pauză, mizând pe aceeaşi apărare care nu a permis multe spații de manevră echipei adverse.

 

În partea a doua nu s-a schimbat mai nimic în jocul celor două formații, fetele noastre păstrând inițiativa. Cherrise Graham a făcut 20 de minute de excepție, neratând nici o aruncare și conducându-și foarte bine coechipierele spre un rezultat care consolidează locul din prima jumătate a clasamentului pentru jucătoarele antrenorului Dan Fleșeriu. Acesta şi-a serbat sâmbătă ziua de naștere, primind un cadou frumos din partea echipei. Au marcat pentru CSM Satu Mare: Graham 22, Urse 15, Czukor 13, Drăgoescu 11, Pop 8 și Pricop 5.

 

În celelalte partide ale etapei a 9-a din prima divizie: CET Govora - BC Teleorman Alexandria 74-77, Politehnica Iași - CSM Universitatea Oradea 68-74, MCM Târgoviște - Universitatea Cluj 89-41, Olimpia București - Universitatea Alba Iulia 89-51, Rapid București - Sportul Studențesc 67-43. ICIM Arad - Sfântu Gheorghe se joacă astăzi. CSM Satu Mare ocupă locul 5 în clasament, cu 14 puncte.

Tags: baschet  craiova  fleseriu  
2135 vizite
Distribuie pe