Locale Altele
Duminica, 18 Aprilie 2021
Dum, 18 Apr 2021
Peste două săptămâni începe Tour de Tur, ediţia a VIII-a
Sicietatea Carpatină Ardeleană  - Marti, 14 Mai 2013

În mai puțin de două săptămâni, adică în data de 25 mai, începe concursul ciclist Tour de Tur, organizat de Societatea Carpatină Ardeleană – Satu Mare. Traseul evenimentului va traversa Ariile Protejate ”Râul Tur”, popularizând astfel valorile naturale ale acestora.

           

Centrul evenimentului va fi zona lacului Mujdeni, care este și punctul de start-sosire. Pe parcursul concursului participanții vor vizita lacul de acumulare de la Călinești-Oaș, malul Turului și pădurea Botseg. Astfel, participanții au oportunitatea de a cunoaște valorile peisagistice ale ariilor protejate.

           

Lungimea traseelor este diferită pentru femei și bărbați . Bărbaţii vor parcurge 55 de km, iar traseul feminin este de 40 de km.. În conformitate cu tradiția, la sfârșitul cursei participanții pot servi din gulașul oferit de organizatori.

Pentru participanții care nu vor să concureze, organizatorii pregătesc o excursie ciclistă. Ca și continuare a evenimentului se va asigura muzică, iar seara focul de tabără îi așteaptă pe cei interesați.

 

Dorim să atragem atenția tuturor că începând de vineri după-amiază până duminică după-amiază participanții sunt așteptați și cu corturi. Locurile de campare sunt gratuite. 

           

Înscrierea se poate face la următoarea adresă: http://tourdetur.tur-info.ro/inscriere/  sau la biroul SCA – Satu Mare (str. Tudor Vladimirescu nr. 9, birou 10, zilnic între orele 9 și 16) până în data de 23 mai ora 12:00 sau la fața locului în data de 25 mai între orele 8:00 și 10:00.

Taxa de înscriere on-line și în cazul înscrierii în birou este de 25 lei pentru adulți și 20 lei  pentru minori. Taxa înscrierii la fața locului este de 30 lei pentru adulți și 25 lei pentru minori.

           

Concursul este deschis tuturor persoanelor care au împlinit 14 ani. Regulamentul concursului poate fi descărcat de pe linkul: http://tourdetur.tur-info.ro/wp-content/uploads/2012/04/regulament.pdf  

 

Premiile vor fi acordate în fiecare categorie pentru primii trei concurenți: premiul I: 500 lei, premiul II: 300 lei și premiul III: 100 lei.

           

Pentru prima dată organizatorii publică traseul concursului, care poate fi vizualizat pe linkul:  http://tourdetur.tur-info.ro/harta/tour-de-tur-viii-2013/

           

Partenerul evenimentului este Asociația MultiSalva. Eveniment sponsorizat de: Ocellus, Tauril-Rom, Casco, Salka Distribution, NoLimits Technologies, Bringzo, Alpin Partner, Agenda Setting, Butka Gergely Consilier local, Rural Council, Corpsol Clean, Garden Design, Loui`s Bike, Poszet, Idea Studio, F Haus, Samfero, Panatek, Medana, Technosam şi Headbangers Cofe&Pub.

1183 vizite
Distribuie pe